ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ!

Щодня пігулки і безліч заборон. Через рідкісне генетичне захворювання у маленького Назарчика відсутній імунітет. Хлопчик потребує негайної пересадки кісткового мозку. А дорогу операцію можна зробити лише за кордоном.
"З самого народження нам ставили дуже багато діагнозів - і туберкульоз і рак крові, і мутодестульоз, тобто дуже багато захворювань ставили, але всі вони не підтверджувалися. Ось всі наші виписки. Дитині 2 роки. Це виписки з лікарні. Тобто одна бумажка - це одна виписка з лікарні, одна госпіталізація. ви собі уявляєте, скільки це дитинці прийшлося пережити".
Рік тому остаточний діагноз Назарчику таки поставили - хронічний гранулематоз. Дуже рідкісна генетична хвороба. Один випадок на мільйон.
"Йде реакція на таких звичайних збудників, тобто такі мікроорганізми, які можуть жити з нами. Він з ним не може впорається і остаточно його зруйнувати", - говорить Людмила Чернишова, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю "Дитяча імунологія".
Простіше кажучи, у Назарчика немає імунітету.
"Нам взагалі не можна їсти продукти, які не є термічно оброблені. нам не можна пити воду з крану, нам не можна взагалі купатися в звичайній воді з під крану, лише в кипяченій. Нам не можна заходити на пісок. Нам не можна в хаті тримати будь-які рослини.
До таких "не можна" Назар уже звик. Але тільки не до найважчої заборони - спілкуватися з іншими дітьми.
"Назарчик інколи біжить до діток, він дуже до них тягнеться, хоче з ними бавитися, але я завжди його зупиняю, забираю, йдемо зразу додому, тому що дуже важко, тому що дитина дуже тягнеться до дітей.
І так щодня. Антибіотики, протигрибкові препарати, вітаміни та уколи.
У свої два із половиною рочки Назарчик мужньо витримує усі процедури. Однак препарати лише підтримують життя хлопчика. Не лікують. Єдиний вихід - трансплантувати кістковий мозок. А таку операцію роблять тільки за кордоном. В Італії вона коштує 140 тисяч євро. Але таких грошей у родини немає.
"Ми писали в департамент охорони здоров'я, ми зверталися в кабінет міністрів України. Ми зверталися в київську міську раду. Прошу вас вивчити ситуацію, ось такі відписки. Тут так само - прошу вивчити ситуацію та допомогти",
Держава може оплатити операцію за кордоном. Але для цього треба вистояти в черзі.
"Ми 22 в списку. за 4 місяці лише одній дитині виділили кошти. з такими темпами ми просто не доживемо. В нас термін до 3 років - потрібно зробити трансплантацію, якщо ми до цього терміну не встигнемо, в нас є реально 3 місяці, то шанси на успішність операції дуже різко падає".
Я БЛАГАЮ ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ- ЛАСКА ВРЯТУВАТИ НАЗАРЧИКА!!"
ПриватБанк:
4323 3553 0148 0927