ДІвчинка, яка дуже хоче ходити, потребує допомоги!!!

Звертається до Вас мама чудової дівчинки Ярославки з проханням про допомогу!
З дитинства так склалося, що я не люблю жалітися і не вмію просити, але зараз я не маю іншого вибору, тому що дуже хочу щоб моя маленька сиділа, ходила, говорила, самостійно могла себе обслуговувати, навчалася і радувалась життю.
10 вересня 2011 року у нашій сім’ї народилась донечка Ярославка. На світ вона з’явилась на 2,5 місяці раніше (на 28-29 тижні вагітності).
Моя донечка була в реанімації 9 днів, потім нас перевели в Охматдит у відділення недоношених. Там ми пробули 2,5 місяці. Ми довгий час мали проблеми з диханням, погано смоктали, потім гемоглобін упав до 65. При виписці невропатолог сказала, що нам необхідно дуже серйозно займатися з Ярославкою (регулярно масаж, лікувальна фізкультура, плавання, курси в реабілітаційних центрах, медикаментозне лікування), так як нам загрожує ДЦП. Ми з перших днів перебування вдома виконували всі рекомендації, але страшного діагнозу оминути нам не вдалося. У рік нам ставлять ДЦП, спастичний тетрапарез, затримка психічного та передмовленнєвого розвитку, дисплазія кульшових суглобів. З народження і до цього часу Ярославка все більше відстає у своємо розвитку.
Реанімація, лікарня, регулярні масажі, консультації лікарів, ліки – все це потребує коштів. Сімейні заощадження вже вичерпані, а лікування потрібне регулярне та систематичне.
Наш тато не витримав ситуації, яка склалася, вирішив жити для себе. У догляді за дитиною не допомогає. Зараз ми живемо окремо, розлучилися.
Я не маю на кого залишити дитину, щоб десь трохи заробити. Кожен день займаюсь з доцею: ЛФК, проводжу заняття за рекомендаціями психолога, Бобот-терапевта, логопеда, спеціального педагога та ін.
Дякуючи моїм сестрам, хрещеним, тату Ярославки, які допомогли оплатити 5 курсів масажу, чотири курси лікування у реабілітаційному центрі «Еліта» м. Львів, 2 курси у центрі реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи м. Київ, занятття з фізіотерапевтом Анатолієм Мірошніченком.
Маємо маленькі успіхи. Ярославка розслабилась, краще контролює свою голову, робить цілеспрямовані рухи руками, стала більш активна, впевненіше тримати свою спинку у сидячому положенні, підтримувати себе ручками і одночасно намагається взяти іграшку у ручку, а ще стала більше зацікавленою до всього, що відбувається навколо неї. Їй цікаво спостерігати за котиком, собачкою, півником, раніше вона не звертала на них уваги. Праве око стало менше косити, почала краще реагувати на звернення до неї, знизився тонус та ін.
Лікарі рекомендують продовжувати лікування, але коштів не вистачає. Прошу допомогти нам оплатити курс лікування у центрі реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи МОЗ України м. Київ.
З повагою,
мама Ярославки Кушніренко Наталія (+380979710660)

Приват банк
Номер рахунку
5168757267474627
Кушніренко Наталія Миколаївна
Web money кошельки
(Z718079212725) долари,
(R212461995549) рублі,
(U257054886698) гривні,
(E239525369807) євро.